10 februari 2021

VIP-dag 'Meer beter betalende klanten'

Gun Jezelf 6 Uur Strategisch Support Om Te Komen Tot Maanden van €25.000,- Of Meer

Volledige helderheid en persoonlijk advies om jouw financiële doelen te halen zonder getwijfel en gedoe.

"Dit leven heeft een deadline”.

Mijn moeder overleed toen ik zes jaar was, dus ik (her)ken die deadline. Door haar jonge overlijden leef ik met de mindset niet uit te stellen wat belangrijk voor me is. Zoals mijn fashion blog landelijk op de kaart zetten (ik was zeventien), mijn eerste €100.000,- per jaar verdienen als coach (ik was 24) en moeder worden van mijn fantastische dochter (geboren in 2019).

Ik houd niet van compromissen. Wel van een unapologetic coach en mentor zijn voor ondernemers die klaar zijn met (hun eigen) bullshit.

✔️ Speciaal voor strategen, coaches en consultants

✔️ Maximaal vijf deelnemers, zodat je veel persoonlijke begeleiding krijgt

✔️ Training én coaching op maat, zodat je klaar bent om na deze dag de allerbeste resultaten te halen

BONUS:

1x Strategiecall van 15 minuten met Suzanne binnen twee weken vóór aanvang, om te bespreken waar deze dag JOUW doorbraak zit (t.w.v. €397,-).

1x Implementatiecall van 30 minuten met Suzanne binnen twee weken na afloop, waarin we bespreken waar je nog tegenaan loopt (t.w.v. €497,-).

Deze VIP-dag is er alle aandacht voor jouw persoonlijke vraagstukken en doorbraken. In ieder geval leer je:

✔️ Hoe je ervoor zorgt dat jouw aanbod belachelijk veel waard wordt in de ogen van je klant, zodat je het consistent voor prijzen van €10k+ kunt verkopen.

✔️ Wat zorgt voor een maximale transformatie bij je klant, zodat je klant enorm blij is en jij helemaal achter je prijs kunt staan.

✔️ Wat je kunt doen om mensen meer dan voldoende vertrouwen te geven vanaf jullie eerste contactmoment, zodat ze niet alsnog afhaken nadat ze een call met je hebben geboekt of mondeling ‘ja’ hebben gezegd.

✔️ Strategieën om (online) relaties en een warm, waardevol netwerk op te bouwen die leiden tot klanten die je €10k+ meer betalen.

✔️ Manieren om veel effectiever te worden met je zichtbaarheid en content, zodat je in een doorlopende stroom met jouw ideale klanten in contact komt.

✔️ De mindsets die je nodig hebt om doorlopend beter betalende klanten te krijgen. Zodat je niet alleen de kennis hebt om ontspannen €25k per maand te verdienen, maar het ook gaat DOEN.

✔️ Manieren om je onderbewuste te slim af te zijn als je je prijs bepaalt en je aanbod maakt en verkoopt, zodat je eigen succes saboteren voorgoed verleden tijd is.

✔️ Hoe je je prijs kunt verhogen op zo’n manier dat je je niet hoeft te blijven afvragen: ‘Kan ik dit wel vragen?’.

✔️ Wat nu JOUW quickest way to cash is: waar de kansen voor het oprapen liggen bij je, zonder dat je direct méér moet doen of harder moet werken.

Bekijk hier een sfeerimpressie