Een simpel bedrijf.

Zonder concessies.

Met waanzinnige winst.

...is ook voor jou dichtbij. Zet nu de eerste stap:

PLAN DIRECT JOUW CALL

...want je ontvangt 1-op-1 support van Suzanne, dus beperkt plek!

Dit is wat klanten zeggen over werken met Suzanne:

Ik heb weinig coaches meegemaakt, en ik heb echt met veel coaches al gewerkt, die zo goed zijn in coachen als Suzanne.

MARIJE DE HAAS
BUSINESSCOACH

"Dit leven heeft een deadline”

...is wat ik op je voorhoofd zou willen schrijven. Mijn moeder overleed toen ik zes jaar was, dus ik (her)ken die deadline.

Door haar jonge overlijden leef ik met de mindset niet uit te stellen wat belangrijk voor me is. Zoals mijn fashion blog landelijk op de kaart zetten (ik was zeventien), mijn eerste €100.000,- per jaar verdienen als coach (ik was 24 jaar) en moeder worden van mijn fantastische dochter (geboren in 2019).

Ik houd niet van compromissen.

Wel van een unapologetic coach en mentor zijn voor ondernemers die en-en willen: meer tijd en kwaliteit met en voor wat belangrijk voor je is én verdienen wat je écht waard bent.

"Niemand wordt slapend rijk"...
...is waarschijnlijk wat ook jij van huis uit hebt meegekregen.

Maar hoe komt het dan dat sommige ondernemers toch een heel eind lijken te komen?

Je denkt...

Zij zien vast hun kinderen te weinig. Slaan vakanties over. Werken ‘s avonds of in het weekend. Zitten alleen maar achter hun laptop.

Dat is NIET wat je wilt. Toch?

Hetzelfde geldt voor Katrin. Bekijk hier haar verhaal:

Katrin Van de Water

“In de eerste 3 maanden dat ik met Suz samenwerkte, verdiende ik al €100.000,-”.

In The Real Deal help ik je onder andere bij:

Een aanbod dat mega waardevol is voor je klanten én super lucratief voor jou.

Waardoor je er €10.000,- of meer kunt vragen. Of je nu online of offline wilt werken. In een groep of 1-op-1. Met individuen of met teams. Of je nu een werkweek van zestien uur wilt of fulltime prima vindt.

Het aantrekken van ideale klanten voor je aanbod met je content, zichtbaarheid en boodschap.

Oftewel: om gekwalificeerde leads te krijgen. Ik help je ervoor te zorgen dat zij jouw waarde zien. Dat je een autoriteit voor hen bent, waardoor het vanzelfsprekend is voor ze om je heel goed te betalen.

Verkoopgesprekken waar je kippenvel van krijgt.

Omdat je voelde dat je in dit gesprek alleen al zóveel kon betekenen voor je klant. En omdat hij vervolgens nog ‘ja’ zei tegen je aanbod (mét die nieuwe prijs!) ook.

DIT TRAJECT IS TIJDELIJK INCLUSIEF (VOICE) MESSAGE SUPPORT VIA DE VOXER APP

Deze support kan zomaar betekenen dat je toch wél die €10.000,- klant binnenhaalt. Weten wat je op cruciale momenten kunt zeggen, vragen of doen is goud waard.

Pieter Jan Doets

“Ik bied nu een jaarprogramma aan dat mijn klanten 7x terugverdienen en dat mij maar twee dagen werk per maand kost”.

Ciska van Grootveld

“Mijn winst is zeker meer dan verdubbeld in een half jaar tijd. En ik heb ook veel meer vrije tijd”.

Louis Jurjus

“Voorheen maakte ik lange dagen en was ik veel onderweg. Nu verkoop ik een programma van €42.500,- en zit ik niet meer vast aan negen tot vijf”.

The Real Deal is voor jou als:

  • Je een bedrijf hebt als coach, consultant, strateeg en/of trainer
  • Niet op urenbasis werkt, maar een eigen aanbod verkoopt aan klanten
  • Al een jaaromzet hebt van minimaal €80.000,-
  • Het niet prima vindt om komend jaar 10% te groeien, maar minimaal wilt verdubbelen
  • Doelen, strategieën, mindset en spiritualiteit voor jou onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn

FAQ

Ik bied je met dit traject een jaar begeleiding, zodat er genoeg tijd voor je is om een grote transformatie door te maken. Neemt niet weg dat je direct al hele goede resultaten kunt halen. Sommige klanten verdienden in de eerste maand al hun investering terug. I know you can do too.

Grotendeels wel. Zodat je zo min mogelijk reistijd hebt en je waar dan ook ter wereld kunt zijn als we contact hebben. Er is twee keer een 2-daagse, waarvoor we elkaar treffen op locatie. Je kunt dan full focus, zonder online afleiding, met mijn begeleiding en coaching AAN je bedrijf werken. Mocht je in het buitenland verblijven, laat die 2-daagse dan geen belemmering voor je zijn: er is altijd een oplossing.

Best of both worlds: je krijgt 1-op-1 coaching calls met mij en ook de Voxer support (tijdelijke bonus!) is 1-op-1. Daarnaast zijn er Q&A-momenten met de andere deelnemers van het traject. Ook de 2-daagse is met andere The Real Deal-ers. Dit is altijd een kleine groep. Je leert van elkaar en hebt support aan elkaar.

Die houd ik bewust zo laag mogelijk, om je zo min mogelijk te belasten. Naast twee keer een 2-daagse, is de tijd dat we direct contact hebben met elkaar maximaal een paar uur per maand. Ik raad het je aan, maar je bepaalt zelf of en in welke mate je gebruik maakt van de Q&A-momenten en Voxer-support. Dit traject is expliciet NIET bedoeld om je er iets bíj te geven, want je hebt ongetwijfeld genoeg op je bordje. De insteek is dat dit traject je helpt om de tijd die je al aan je bedrijf besteedde nu effectiever te besteden. Waardoor je minder kunt gaan werken, als je dat wilt, in plaats van meer.

Je kunt heel goed gelijk hebben. Misschien heb je een heel track record als ondernemer, maar op dit moment, om wat voor reden dan ook, weinig omzet. Of misschien heb je er een hele carrière in het bedrijfsleven op zitten, zie je mogelijkheden om gelijk al €10.000,- of meer te vragen aan jouw klanten en denk je dat je hebt what it takes om met dit traject heel succesvol te zijn. Ik ben selectief, maar ga uit van mogelijkheden en je grootsheid. Conclusie? Boek een call, beantwoord de selectievragen (die vind je nadat je geboekt hebt) en ik laat je weten of ik denk dat dit traject een match voor je is.

Die deel ik graag met je als we elkaar spreken en samen concluderen dat dit traject je geweldig gaat helpen.

Yes 😉.

Wat goed is, komt snel: ik heb het zo georganiseerd dat je direct kunt instromen. Omdat ik wil dat je geen kostbare tijd "verliest". Boek hier je call.