Skip to main content
Nieuws

Hoe mijn RSI mijn redding werd

By 5 februari 2019december 27th, 2020Geen reacties
VIP-dag, RSI, marketing verbeteren, ondernemerscoach, suzanne van schaik, rsi, lucratieve niche

Hoe mijn RSI mijn redding werd

Zeker vond ik het fantastisch dat ik tienduizenden jonge vrouwen kon inspireren met mijn blog. Maar ik wilde daar ook wel eens naar betaald krijgen. Na jaren hard werken aan mijn fashionblog had ik misschien een naam opgebouwd in “het wereldje”, maar rijk werd ik er niet van.

Verveeld

Intellectueel raakte ik ook steeds meer verveeld. Achteraf snap ik waarom: ik pakte niet echt de regie over mijn bedrijf. Ik wachtte af wie mijn blogposts zouden lezen, wie bij me wilde adverteren en soms ook nog wat die adverteerders mij wilden betalen. En zo werd ik ongemerkt een slaaf van mijn eigen bedrijf.

RSI-klachten van een 45-jarige

Met vrij desastreuze gevolgen: op mijn 23e had ik de RSI-klachten van een 45-jarige. Ik schrok me rot toen mijn therapeut me dat vertelde. Het was de laatste druppel die me deed besluiten dat het helemaal anders moest.

Snel geloofwaardig worden

Een jaar later had ik een succesvol bedrijf als businesscoach, waarin alle kennis en ervaring die ik had opgedaan over marketing, verkopen en ondernemerschap samenkomt. Vaak krijg ik de vraag: maar hoe dan? Hoe lukte het je om je eerste klanten te krijgen, terwijl niemand je nog kende als coach? En om binnen twee maanden te kunnen leven van een nieuw bedrijf? En om snel geloofwaardig te worden binnen een heel andere branche? Het antwoord is:

  • Door me direct bovenaan de markt te positioneren, waardoor ik met weinig klanten toch al heel goed kon verdienen
  • Door te kiezen voor een lucratieve niche, met meer dan voldoende groeipotentie
  • Door mijn eigen marketing veel beter te gaan doen

VIP-dag, RSI, marketing verbeteren, ondernemerscoach, suzanne van schaik, rsi, lucratieve niche

Geen autoriteitspositie

Ik spreek veel ondernemers die hiermee worstelen. Juist ook nadat ze hun bedrijf al jaren runnen. Het lukt ze niet om een autoriteitspositie te bereiken in hun vakgebied, waardoor klanten maar niet op hén afkomen. Ze blijven last houden van concurrentie, waardoor ze hun prijzen laag houden.

VIP-dag ‘Word super aantrekkelijk voor de beste klanten’

Ben je daar klaar mee? Kom dan op 21 februari naar mijn VIP-dag ‘Word super aantrekkelijk voor de beste klanten’. Dan help ik je om… super aantrekkelijk te worden voor de beste klanten ;-). Je gaat het volgende leren:

  • Waar je niche aan moet gaan voldoen om super winstgevend te zijn
  • Hoe je zo praat over je dienst dat de juiste klanten direct aan je lippen hangen
  • Wat ervoor nodig is om veel hogere prijzen te kunnen vragen voor je dienst

Deze dag levert je niet alleen op dat je veel gemakkelijker klanten krijgt, maar ook dat je met minder klanten meer kunt gaan verdienen. Want hoe gewilder je dienst, hoe meer klanten bereid zijn om te betalen.  

Interesse om te komen?

Ik heb nog beperkt plek, want we zijn met een kleine groep, zodat ik veel persoonlijke aandacht kan geven. Wil je erbij zijn? Meld je hier aan voor een gratis groeigesprek en geef daarbij aan dat je interesse hebt in de VIP-dag op 21 februari. Dan bel ik je snel om te bespreken wat deze dag je op kan leveren en geef ik je meer informatie. Let op: reageer uiterlijk 10 februari!

 

Reageer op deze post