featured in NRC

Positioneer jezelf als dé leading expert en krijg doorlopend de juiste, high-end klanten. Zodat je heel winstgevend bent, op de meest simpele manier.

PLAN DIRECT JOUW CALL

...zodat je deze maand nog je beste resultaat haalt. Er is beperkt plek! 

Jij, jij wilt werken met mensen… 

...DIE BEREID ZIJN OM GROOTS IN JE TE INVESTEREN, OMDAT JIJ JE ZO GEPOSITIONEERD HEBT DAT ZE MET NIEMAND ANDERS WILLEN WERKEN.

 

En die je ook nog… 

...EEN GEVOEL GEVEN VAN DIEPE VERVULLING EN BETEKENIS, OMDAT ZE DE RESULTATEN HALEN WAAR JIJ ZE MET ZOVEEL LIEFDE BIJ HELPT.

 

Wat als je je bedrijf zo naar je hand zet, dat je doorlopend díe klanten aantrekt? 

...er zullen altijd mensen zijn die je waarde niet kunnen zien of verzilveren.

En juist daarom wil je je volledig richten op de mensen die wél...

DANKBAAR EN TOEGEWIJD ZIJN OM MET JE TE WERKEN.

Hi, ik ben Suzanne… 

De meeste mensen noemen me Suz. Dus voel je vrij. 

Met de deur in huis: ik geloof niet in “realisme”.

Je situatie is zoals die is omdat je denkt dat die zo is, waardoor die is zoals je denkt, waardoor je denkt dat die zo is.

Het is een loop.

Betekent dat dat je anders wilt denken als je nog veel meer wilt verdienen?

Ja.

Is anders denken alleen genoeg?

Nee.

Verderop lees je een opsomming van waarvan ik weet dat je het óók nodig hebt.

Eerst wil ik met je delen wat ik wil betekenen voor je: 

Ik wil je rijk maken. 

En ja, we weten allemaal dat écht rijk ‘m niet zit in financiën. 

Je kunt pas echt rijk zijn als je heel veel liefde kunt ontvangen.

 En verantwoordelijkheid kunt dragen. 

Maar wat als je juist dat leert op de reis naar enorme welvaart? 

Mijn visie is: 

"Echte rijkdom kan vooral ontstaan als geld geen enkele beperking meer is."

Omdat er dan geen verborgen agenda’s meer hoeven zijn. 

Je onafhankelijke keuzes kunt maken. 

En kunt bijdragen aan dat wat belangrijk voor je is. 

...en daar, daar ga ik JOU bij helpen. 

Ja, ik ben een vastberaden vrouw.

Ik haat concessies.

Denk in mogelijkheden.

En zoek daarin soms de grens op.

Mijn business laten groeien naar €500.000,- per jaar, met slechts twee freelancers, net na een relatiebreuk, terwijl ik consistent online zichtbaar ben, de leukste peuter heb ronddartelen en alleen, binnen een week, een huis koop in een bizarre woningmarkt? 

Dat is wat ik doe. Soms vermoeiend. Altijd ambitieus. Maar vooral: dat waarvoor ik kies.

Omdat ik me niet laat tegenhouden door excuses of tegenslagen. 

Niet uitstel, maar aanpak, doorzet en steeds weer opsta. 

Kom onder mijn vleugels, pick my brain, en ervaar wat er gebeurt.

Naast al die zeer goed werkende marketing- en verkooptechnieken gericht op high-end klanten krijgen… 

…is dit ook wat er gebeurt in The Real Deal:

 • Resultaat. Deze staat er niet voor niets als eerste. Social proof all over deze pagina. Alle screenshots zijn recent, van 2021. 

 • Strategie. Geen plannen van vijf pagina’s, gewoon wekelijkse acties die gaan leiden tot meer money in the bank dan je uit wilt geven #hallofinanciëlevrijheid.

 • Moed. Waar je mee omgaat, word je mee besmet.

 • Accountability. Je grootste doelen kunnen niet meer via de achterdeur naar buiten glippen of op zolder worden opgeborgen. Ze liggen op tafel. We kijken ze aan. 

 • Eerlijkheid. Ik geloof heilig in je, maar ik ben niet per se je cheerleader. Het is bij mij geen kindergarten. Je krijgt altijd van me wat je nodig hebt. Misschien niet altijd wat je wilt. En soms wat je triggert.

 • Perspectief. Een steeds groter perspectief. Want je kunt nooit meer bereiken dan je mindvoor mogelijk acht. Vervolgens hakken we dat perspectief overigens op in kleine stappen, don’t worry.

 • Versimpeling. Want je hebt nog meer op je bordje. Je kunt het je niet veroorloven het complex te maken. We maken en houden je bedrijf simpel.

 • Support. Niet die van de vriendin die jou emotioneel al een half jaar geleden kwijtraakte omdat ze je groei niet kon bijhouden en now thinks you’re crazy. Support waar je je aan op kunt trekken. 

 • Feedback. Zodat je met elk(e) post die je schrijft, presentatie die je geeft, verkoopgesprek dat je voert, aanbod dat je doet en event dat je organiseert aanzienlijk beter wordt. 

 • Helderheid. Over je prioriteiten bijvoorbeeld. Want hoe beter je kunt prioriteren, hoe rijker je gaat zijn. 

 • Verwarring. In dit traject krijg je alles wat je verder helpt. En soms is dat helderheid en verwarring tegelijkertijd. Omdat exponentiële groei nooit zonder fases van verwarring gepaard gaat. 

...kortom: je krijgt The Real Deal

Of, zoals mijn klant Linde het omschreef:

‘Suz is echt een package deal. Én een hele goede high-end strateeg. Én een hele goede coach’. 

Linde ging x10 in omzet binnen 4 maanden in The Real Deal!

BELUISTER HIER HET PODCASTGESPREK MET MIJN KLANT LINDE

Ben jij die ene? Die ene die wil geloven dat wat Linde doet, jij ook kan? 

Linde is niet de enige met een succesverhaal. Bekijk hieronder de ervaring van Hanneke. Ze verdiende €37.000,- door twee trajecten te verkopen na één sessie met Suzanne:


Katrin verdiende al €100.000,- in de eerste drie maanden van onze samenwerking. Ze is alleenstaand moeder en was het jaar daarvoor weinig online zichtbaar geweest:

Oh en weet je wat? 

AL DEZE VROUWEN BEHAALDEN HUN FANTASTISCHE RESULTATEN ZONDER LANCERINGEN EN COMPLEXE FUNNELS.

Gewoon. Omdat je die niet nodig hebt. Ook mijn klanten dachten eerder van wel, maar kwamen tot nieuwe inzichten:

Maar wil je dit WEL, omdat je er goede ervaringen mee hebt, dan kan dat. Er is geen one size fits all. Je krijgt in dit traject mijn persoonlijke advies.

"Maar Suz, werk je ook met mannen?"

Jazeker. Ik houd van yin én yang.

Bekijk de ervaringen van Louis en Pieter Jan: 

Louis Jurjus

“Nu verkoop ik een programma van €42.000,- en zit ik niet meer vast aan 9 tot 5”.

Pieter Jan Doets

“Ik kan nu veel ontspannender ondernemen”. 

"...en met 50+ers?"

Jazeker. Laten we je levenservaring voorgoed verzilveren.

“In de eerste maand dat ik met Suz werkte, had ik direct mijn hoogste maandomzet ooit. En ik voel me veel blijer en relaxter!”

BELUISTER HIER HET PODCASTGESPREK MET MIJN KLANT JANET VAN DIJK

 • Voor gevestigde ondernemers, die naar maanden van €25.000,- omzet of meer willen met een minimaal team.

 • Wat je doet met jouw klanten is ontzettend waardevol en transformatief voor ze. Je werkt 1:1 met ze of in een groep. En je bent graag nauw bij je klanten betrokken, al dan niet met je team, zonder dat je vrijheid aan banden wordt gelegd. 

 • Je verkoopt al een high-end aanbod of wilt dat binnen enkele weken doen. Misschien vraag je al €10.000,- of €20.000,- en wil je een aanbod van €30.000,- of €50.000, gaan aanbieden. Misschien is een aanbod van €5000,- je eerste stap. 

 • Investeren in jezelf en je bedrijf is vanzelfsprekend voor je (good to know: investeren in dit traject kan in termijnen)

Kun je nagaan wat er gebeurt als je investeert in The Real Deal. We’ve got your back. Je ontvangt persoonlijke begeleiding van Suzanne en onze doorlopend support. Twaalf maanden lang:

“DOORLOPEND KLANTEN DIE JE FIVE FIGURES BETALEN, OMDAT JIJ VAN GIGANTISCHE WAARDE VOOR ZE BENT”.  

En die waarde weet je ook op ze over te brengen. Waardoor ze zich committeren aan jou, maar vooral aan hun meest uitdagende en belangrijke doelen en verlangens. Their life will never be the same. En dat hebben ze aan JOU te danken.

Deze berichten delen klanten wekelijks met mij:

Dit is wat je op de beste manier leert in dit traject, omdat ik weet dat je het nodig hebt: 

DE VOOR JOU MEEST SLIMME NICHE EN MESSAGING

 • Om jouw super lucratieve niche te CLAIMEN, die helemaal past bij JOU (en ja, dat is iets anders dan zomaar ‘een niche kiezen’). Zodat je super aantrekkelijk bent voor de klanten die je het allerbeste kunt helpen. 
 • De juiste woorden te geven aan wat je betekent voor klanten, op zo’n manier dat ze niet denken ‘LEUK!’, maar ‘WAAR KAN IK BETALEN?’.
 • Om de waarde die je je klanten biedt GLASHELDER op je meest ideale klanten over te brengen. Waardoor ze het vanzelfsprekend vinden om je een hoog bedrag te betalen en je DANKBAAR zijn voor je moed om het geld te vragen.

JE ONWEERSTAANBARE AANBOD EN MOEDIGE PRIJZEN

 • Hoe je je waarde zo kunt vergroten, dat je helemaal achter de hoge investering staat die je je klanten vraagt. Zonder dat dat betekent dat je per se MEER of LANGER met ze moet werken om dat bedrag te rechtvaardigen. Want die optie had je zelf al bedacht.
 • Je aanbod zo in te richten dat je minder moet DOEN en toch meer gaat BETEKENEN voor klanten. Waardoor je je bedrijf simpel kunt houden en meer dan genoeg tijd hebt om AAN je bedrijf te werken en er te zijn voor mensen die belangrijk voor je zijn. 
 • De juiste prijs te vragen voor je aanbod, die zowel jou als je klant maximaal uitdaagt, waardoor jij het BESTE in jezelf naar boven haalt en je klant WAANZINNIGE resultaten bereikt.
 • Doorgroeien met een aanbod dat je FANTASTISCH vindt om te leveren aan klanten waarmee je echt IMPACT op ze maakt. Zonder dat je steeds harder moet werken en veel te veel klanten nodig hebt om je omzetdoel te halen. 

JE BUSINESSMODEL VERSIMPELEN VOOR EXPONENTIËLE GROEI

 • Je tijd, taken en keuzes superslim PRIORITEREN, zodat je in minder tijd veel meer verdient.
 • Hoe je je aanbod, leadgeneratie en verkoopproces versimpelt, zo dat je op de snelste manier kunt groeien, omdat je focust op dat wat het meeste oplevert en waar jouw zone of GENIUS zit.
 • Hoe je standaardiseert en processen creeert. Waardoor je klanten de beste KWALITEIT kunt leveren én zelf blijft groeien, zonder dat dit ten koste gaat van persoonlijke verbinding. 

TRANSFORMERENDE VERKOOPGESPREKKEN MET DE JUISTE MENSEN

 • Hoe je je verkoopproces zo inricht dat je precies de JUISTE mensen kwalificeert voor je verkoopgesprekken, die KLAAR zijn om te investeren en jouw waarde kunnen verzilveren.
 • Wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je verkoopgesprekken je niet leegzuigen, maar juist ENERGIE GEVEN. Omdat je precies weet hoe je je klant zo begeleidt, dat het verkoopgesprek alleen al enorm WAARDEVOL is. 
 • Hoe je je klant HELPT in 1 tot 2 gesprekken een keuze te maken voor je high-end aanbod. Met respect voor het proces, zonder dat je gaat pushen of trekken. 
 • Hoe je omgaat met de bezwaren die mensen je geven om klant te worden. En beter nog: hoe je ze VOORKOMT

DOORLOPEND HOGE KWALITEIT LEADS EN BUSINESS OPPORTUNITIES

 • Hoe je zichtbaar bent op zo’n manier dat je niet een van de velen bent, maar opvalt als de GO TO EXPERT voor de beste klanten, die je heel goed betalen.
 • Om content te maken die niet alleen enthousiaste reacties oplevert, maar waar je ook daadwerkelijk de beste gesprekken en SALES van €10.000,-, €25.000,- of meer uithaalt. 
 • Hoe je strategisch gebruik maakt van je netwerk (zelfs als je denkt dat je die niet hebt) en de waarde daarvan doorlopend vergroot. Zodat je er de BESTE klanten en business opportunities uithaalt, op een manier die helemaal past bij JOU

JE GROEIVERMOGEN EN DRAAGKRACHT DOORONTWIKKELEN

 • Hoe je jouw groei zo kunt dragen dat je er niet onder lijdt, maar geniet van het proces en enorme VEERKRACHT ontwikkelt.
 • Wat jou de LEIDER maakt die de hoge prijzen die je vraagt rechtvaardigt en hoe je dat leiderschap in de praktijk brengt. 
 • Hoe je omgaat met ongemakkelijke emoties die je voelt als je enorme successen behaalt of als het juist even tegenzit. Op zo’n manier dat ze er wel MOGEN ZIJN, maar je niet tegenhouden.

DE LEIDER ZIJN DIE DE IMPACT MAAKT WAAR JE VOOR GEBOREN BENT

 • Hoe je ervoor zorgt dat klanten jouw stappen doorlopen en adviezen opvolgen, zodat ze daadwerkelijk de FANTASTISCHE RESULTATEN gaan halen die mogelijk voor hen zijn.
 • Om de goede dingen op cruciale momenten te vragen en zeggen aan leads, klanten, teamleden en anderen om je heen, zo dat mensen veel VERTROUWEN in en RESPECT voor je hebben. 
 • Wanneer en hoe je delegeert. Op zo’n manier dat je bedrijf door kan blijven groeien, jij helemaal TOT JE RECHT KOMT als leider én je superwinstgevend bent. 

Nog tot en met eind 2021 inclusief voice message coaching via Voxer

Oftewel: Suzanne in je broekzak. On demand Suz wisdoms. Magic contentfeedback. Als bonus voor jou.  


Be like Adrian. En kom erbij.

DIT IS WAT DEELNEMERS VAN THE REAL DEAL ERVAREN: 

“Ik heb weinig coaches meegemaakt, en ik heb echt met veel coaches al gewerkt, die zo goed zijn in coachen als Suzanne”.

 

- Marije de Haas, businesscoach

HOE ZIET HET ER PRAKTISCH UIT?  

Delen we met je als je je call hebt geboekt. Als je bent zoals wij, weet je wat je wilt en vind je ondergeschikt hoe je het krijgt. 

 

MAAR LET OP ⛔️. Kom je erbij, dan wil je niet meer weg:

OKÉ OKÉ, WE ZIJN DE FLAUWSTE NIET. HIERONDER DE FAQ.

Hoe lang duurt dit traject?

Ik bied je met dit traject een jaar begeleiding, zodat er genoeg tijd voor je is om een grote transformatie door te maken. Neemt niet weg dat je direct al hele goede resultaten kunt halen. Sommige klanten verdienden in de eerste maand al hun investering terug. I know you can do too.

Is dit traject online?

Grotendeels wel. Zodat je zo min mogelijk reistijd hebt en je waar dan ook ter wereld kunt zijn als we contact hebben. Er is twee keer een 2-daagse, waarvoor we elkaar treffen op locatie. Je kunt dan full focus, zonder online afleiding, met mijn begeleiding en coaching AAN je bedrijf werken. Mocht je in het buitenland verblijven, laat die 2-daagse dan geen belemmering voor je zijn om je call te boeken: er is altijd een oplossing. 

Is dit een groepsprogramma?

Ja! Mét veel persoonlijke aandacht, een hele degelijke selectieprocedure en de support van de kleine groep fantastische andere ondernemers in dit traject. Bovendien ontvang je als bonus tijdelijk 1-op-1 Voxer support (nog tot en met eind 2021, dus hoe sneller je erbij bent, hoe langer je hiervan profiteert!). Dat wil zeggen dat je mij tussendoor direct je vraag kunt stellen in een spraak- of audiobericht over álles wat op dit moment belangrijk en/of urgent is voor je bedrijf.  

Hoe groot is de groep?

Op dit moment zijn we met zo’n twintig deelnemers. We werken niet met massale groepen.

Is er een plek waar ik dingen terug- of na kan lezen? 

Yes! In onze online leeromgeving.

Wat is de investering in tijd in dit traject?

Dit traject is expliciet NIET bedoeld om je er iets bíj te geven, want je hebt ongetwijfeld genoeg op je bordje. De insteek is dat dit traject je helpt om de tijd die je al aan je bedrijf besteedde nu effectiever te besteden. Waardoor je minder kunt gaan werken, als je dat wilt, in plaats van meer. Klanten halen ook met een minimale tijdsinvestering (lees: 1-3 uur per maand) hele goede resultaten. 

Waar krijg ik allemaal hulp bij?

Alles wat je nodig hebt om je financiële doelen te behalen: coaching, advies en feedback op je niche, messaging, aanbod, businessmodel, leadgeneratie, leiderschap, zichtbaarheid, sales, copywriting, mindset en strategie.

Ik weet niet precies of dit traject nu voor mij is. Wat nu?

Herken je je in een van de volgende omschrijvingen? Boek dan je call

A)    Gemiddeld heb ik maanden van €10.000,- omzet of meer met een eigen aanbod. Ik heb leads, verkoopgesprekken en blije klanten. Nu wil ik zo slim en zo snel mogelijk naar maanden van €25.000,- omzet of meer, zonder harder te moeten werken.

B)    Gemiddeld heb ik maanden van €20.000,- omzet of meer met een eigen aanbod en een klein team. Ik vind dat ik te veel overhead-/marketingkosten maak en dat mijn winst achterblijft. Ik wil verdubbelen in omzet, maar met minder gedoe en een hoger winstpercentage.

C)   Gemiddeld heb ik een omzet van €20.000,- omzet of meer per maand, maar ik mis het persoonlijke contact met klanten en/of heb klanten waar ik niet heel veel energie van krijg. Ik wil mijn prijzen verhogen, zodat ik leukere klanten aantrek en hen nog veel beter kan helpen.

D)   Gemiddeld heb ik maanden van €30.000,- omzet of meer, maar heb een businessmodel waarop ik mijn klanten niet op de beste manier kan helpen zonder dat ik veel teamleden inschakel. Ik wil doorgroeien, zonder dat mijn bedrijf complexer wordt en ik steeds meer klanten en teamleden nodig heb.

E)    Gemiddeld heb ik maanden van €30.000,- omzet of meer en die verdien ik door met name low-end producten (van < €1000,-) te verkopen. Dat geeft me niet zoveel voldoening: ik weet dat de resultaten van mijn klanten nog veel hoger kunnen zijn en wil daarom vaker en tegen een hogere prijs mijn high-end aanbod verkopen. 

F)    Ik ben geen starter meer, maar mijn omzet fluctueert nog erg per maand. Er zit nog te weinig continuïteit in mijn leads en verkoopgesprekken. Ik wil naar consistent €20.000,- of meer per maand. 

G)   Ik verdien nog geen €10.000,- per maand met een eigen aanbod, maar heb een hele waardevolle expertise, waarvan ik weet dat die €10.000,- of meer waard is voor de juiste klant. Ik ben er klaar voor om dat te gaan vragen en verkopen!

Wat is de investering in 💶💶💶?

Die delen we met je als we elkaar spreken en samen concluderen dat dit traject je geweldig gaat helpen. Ja, mag je stom vinden. Wij denken dat het voor je eigen bestwil is. En pssst… als je goed naar mijn podcast luistert, dan heb je al je conclusies kunnen trekken. De meeste mensen die we spreken vinden de investering overigens meevallen. 

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Yes 😉.

Is er een bonus? 

Ja! Stap nu in en krijg de rest van 2021 nog 1-op-1 Voxer support van Suzanne. Goud waard.

ER IS GEEN BETERE PLEK VOOR JE ALS JE THE HIGHER LEAGUE WIL SPELEN