Skip to main content
Nieuws

Als je niet meer afhankelijk wilt zijn van wie vraagt en roept…

By 1 mei 2019december 27th, 2020Geen reacties
vijf succesfactoren, de beste klanten aantrekken, waarde verzilveren, suzanne van schaik, businesscoach, continuïteit, vip-dag, propositie aanscherpen, niche aanscherpen, businesscoach,

Als je niet meer afhankelijk wilt zijn van wie vraagt en roept…

Laatst spreek ik Kristel over haar bedrijf. Die loopt goed, maar ze zit ergens mee: ‘Ik reageer nog op iedereen die vraagt en roept’, vertelt ze me. En dat werkt niet meer voor haar. Want daardoor heeft ze te weinig continuïteit in haar werk. ‘In piekperiodes ben ik aan het oppotten voor als het weer rustiger wordt’, zegt ze. Dat ze geen grip heeft op wanneer ze werkt en hoeveel ze verdient, frustreert haar. Ze is serieus bang het plezier in ondernemen te gaan verliezen.

Super aantrekkelijk voor de beste klanten

Als ik Kristel één advies moet geven, zou het zijn: zorg dat je voor specifiek de beste klanten super aantrekkelijk wordt, zodat je helemaal niet meer afhankelijk bent van wie vraagt en roept.

Mijn ervaring is dat hier vijf stappen voor nodig zijn. Vijf succesfactoren om super aantrekkelijk te worden voor de beste klanten. Klanten die jouw waarde zien, jouw waarde het beste kunnen verzilveren en bereid zijn om serieus te investeren.

vijf succesfactoren, de beste klanten aantrekken, waarde verzilveren, suzanne van schaik, businesscoach, continuïteit, vip-dag, propositie aanscherpen, niche aanscherpen, businesscoach,

VIP-dag ‘Word super aantrekkelijk voor de beste klanten’

Tijdens de VIP-dag ‘Word super aantrekkelijk voor de beste klanten’ help ik je deze vijf stappen te zetten. Zodat je:

  • Alleen nog met ideale klanten werkt, die je veel voldoening geven en heel goed betalen
  • Als de autoriteit in jouw vakgebied wordt gezien en daardoor veel minder last hebt van concurrentie
  • Marketing veel effectiever kan worden en je minder tijd kost. Tijd die je kunt gaan besteden aan je gezin, sociale leven of reizen

Wat is er in jouw situatie nodig?

Alleen in mei geef ik de VIP-dag ‘Word super aantrekkelijk voor de beste klanten’ slechts twee keer 1-op-1. Tijdens deze dag scherpen we samen je niche aan en leer je wat er in jouw specifieke situatie voor nodig is om klanten te krijgen die je veel hogere prijzen betalen.

Een plek bemachtigen?

Wil je gebruik maken van een van deze twee plekken? Geef je dan uiterlijk 2 mei hier op voor een gesprek en laat me weten waarom jij mijn persoonlijke, exclusieve hulp en aandacht wilt hierbij. Dan spreken we elkaar binnenkort om te bespreken wat deze dag jou en jouw bedrijf kan opleveren.

P.S. In februari deed ik deze VIP-dag eenmalig voor een kleine groep. Aan het einde van de dag nam ik een video op waarin de energie van die dag nog volop voelbaar was. Nieuwsgierig? Bekijk de video hier.

Reageer op deze post