Skip to main content
Nieuws

Wil je persoonlijk met me werken in 2019? Dit is waar ik je bij help

By 1 januari 2019december 27th, 2020Geen reacties
businesscoach 2019, puppy nemen, suzanne van schaik, high-end ondernemen, meer winst maken, meer omzet maken, kosten besparen bedrijf, effectieve marketing, leren verkopen

Wil je persoonlijk met me werken in 2019? Dit is waar ik je bij help

Happy new year! In de laatste weken van 2018 heb ik veel ondernemers gesproken die het in 2019 anders willen, omdat ze in situaties zitten waar ze klaar mee zijn.

? Zo werkt Patrick twee keer zoveel uren als hij wil. Vaak moet hij ’s avonds en in het weekend doorwerken. Hij besteedt veel tijd aan het opbouwen van een online platform. De commissies die hij daarmee verdient leveren veel minder op dan zijn kennis en ervaring waard zijn.  

? Manon bouwt geen buffer op, omdat ze te weinig verdient om te investeren in haar bedrijf én te kunnen sparen. Daardoor kan ze nog steeds geen huis kopen.

? Angelique bedient de zakelijke markt nog niet, terwijl hier de meeste kansen liggen. De particulieren die ze nu vaak helpt moeten soms lang sparen om haar te kunnen betalen. Daardoor doen ze er lang over voordat ze ‘ja’ zeggen tegen een samenwerking en dreigt soms dat ze weer in loondienst moet. Terwijl ze dit écht niet meer wil. 

? Lotte doet niet waarvoor ze geboren is en werkt onder haar niveau. Ze is opgeleid op strategisch niveau, maar werkt nu vooral uitvoerend. Dit zorgt ervoor dat haar werk haar meer energie kost dan het haar oplevert. Ook bepalen haar klanten nu grotendeels hoeveel ze betaald krijgt, waardoor ze geen grip heeft op haar inkomen.  

? Christa is te druk om acquisitie te doen, omdat ze met haar huidige verdienmodel heel veel uren voor haar klanten moet maken. Haar dienst is nog niet schaalbaar: ze helpt nog niet meerdere klanten tegelijkertijd. Daardoor kan ze niet meer klanten bedienen dan ze nu doet en heeft ze een inkomensplafond bereikt. Ze stagneert, wat haar ambities ondermijnt. 

Uit negatieve spiraal

De meesten van deze problemen golden voor mij slechts anderhalf jaar geleden ook nog: 

▪️ Ik werkte drie keer zoveel uren als ik zou willen
▪️ Het lukte niet om een buffer op te bouwen
▪️ Ik deed niet waarvoor ik geboren was, maar nam vooral het werk aan wat ik aangeboden kreeg
▪️ Ik was heel veel tijd kwijt met uren maken voor klanten, waardoor ik geen tijd had voor marketing en acquisitie en bleef hangen op hetzelfde niveau

Ik ben heel blij dat ik toen uit mijn negatieve spiraal gebroken ben en besloot een nieuwe start te maken. Ook al wist ik op dat moment nog niet precies hoe. Wat ik wel wist, is hoe ik wilde leven. Vervolgens heb ik hulp gevraagd om dat leven op de snelste manier te creëren. Het was een van de beste beslissingen die ik zakelijk gezien heb genomen. 

Waar ik al jaren van droomde

Want daardoor stopte ik eindelijk met de oneindige stroom gratis online content lezen en bekijken, wat me alleen maar verlamde. In plaats daarvan besloot ik te gaan werken met een coach waar ik vertrouwen in had, die vertrouwen had in mij en waar ik loyaal aan bleef. Geen tegenstrijdige, goedbedoelde adviezen van alle kanten meer. Maar één simpele strategie. 

Nu kan ik doen waar ik al jaren van droomde, maar waar ik nooit de ruimte voor had. Zo krijg ik eind deze week voor het eerst een puppy. Ik kan de tijd nemen om die op te voeden, aandacht te geven en er “gewoon” van te genieten dat hij er is. Heel bijzonder voor mij, want jarenlang had ik daar echt het leven niet naar. Groeien in omzet is leuk, maar dit is waar het voor mij en voor mijn klanten om gaat: de tijd, het geld en de ruimte creëren om te kunnen doen waar je blij van wordt.

businesscoach 2019, puppy nemen, suzanne van schaik, high-end ondernemen, meer winst maken, meer omzet maken, kosten besparen bedrijf, effectieve marketing, leren verkopenWil jij in 2019 persoonlijk met me werken om dit ook te bereiken? Maar vraag je je af wat je dan precies gaat leren en hoe ik je ga helpen? Dat begrijp ik. Daarom de volgende drie bulletpoints. 

✅ Ik help je om met minder klanten meer te verdienen. Dit levert je enorm veel tijd op, omdat je minder aan marketing en acquisitie hoeft te doen. Hoe ik dit doe? Door je te leren hoe je je waarde en expertstatus vergroot en om veel beter te gaan verkopen. Dit is nodig om meer te gaan verdienen per klant. 

✅ Ik help je om de beste klanten aan te trekken, die het meeste opleveren. Dat doe ik door je te helpen je marketing veel effectiever te maken voor de juiste doelgroep. De meeste marketing levert ondernemers te weinig op, omdat het niet genoeg impact maakt. Daar gaat veel tijd mee verloren. 

✅ Ik help je om je bedrijf te versimpelen, zodat je alleen nog doet wat het meest winstgevend is. Je bespaart veel kosten en hoeft een stuk minder uren te maken. Dit doe ik door je te coachen op je angsten en blokkades. Want zodra het complex wordt in een bedrijf, komt dat linksom of rechtsom altijd door angst. 

Aantrekkelijk?

Je bent super welkom om je aan te melden voor een strategisch gesprek over je bedrijf: doe dat hier. Dit aanbod is gratis en vrijblijvend, maar niet voor iedereen. Het is belangrijk dat je betalende klanten hebt als ondernemer, weet wat je wilt en de beste hulp wilt om dat zo snel mogelijk te bereiken. Ik zie je aanmelding graag tegemoet. Cheers op een nieuw jaar! 

Reageer op deze post