Skip to main content
Nieuws

Hoge prijzen vragen én veel minder hard werken: is dat ook voor jou mogelijk?

By 7 april 2019december 27th, 2020Geen reacties
ciska, winst verdubbelen, stijlcoach, stylist, suzanne van schaik, businesscoach, suzanne van schaik ervaringen, suzanne van schaik testimonials, ciska van grootveld, hoge prijzen vragen, minder hard werken, meer omzet, ondernemen, ondernemer, high level businesscoach

Hoge prijzen vragen én veel minder hard werken: is dat ook voor jou mogelijk?

Je werkt dedicated en gedisciplineerd aan je bedrijf, bouwt een groeiend aantal volgers op online en helpt klanten met hele mooie resultaten. Maar er blijft steeds te weinig winst over. Je baalt ervan eraan te moeten blijven trekken om van volgers klanten te maken, ook al vraag je geen hoge prijzen.

Leer van het verhaal van Ciska. Zij gaf workshops en stopte er veel tijd, energie en geld in om er deelnemers voor te krijgen. Het frustreerde haar enorm, want het leverde allemaal veel te weinig op.

Ciska zag in eerste instantie niet hoe het mogelijk was om veel hogere prijzen te vragen. Totdat ik haar sprak, waarna ze besloot met me te gaan werken. Binnen een half jaar in mijn traject zag haar situatie er heel anders uit. Haar winst is verdubbeld en ze heeft meer tijd over.

Is dit ook voor jou interessant? Om te leren hoe je de beste klanten aantrekt voor jouw dienst, die je hoge prijzen betalen? Zodat je nu eens écht goed gaat verdienen en toch veel minder hard werkt? Meld je aan voor een telefonisch groeigesprek. Je kunt je er hier voor opgeven.

Let op, dit gesprek is speciaal en exclusief voor ondernemers in coaching, training, consultancy of marketing die al hele goede resultaten halen met hun klanten.

Reageer op deze post