Meld je aan voor een gratis strategiesessieMaak met mij je plan om jezelf bovenaan de markt te positioneren en zo je omzet te verdubbelen

Je groeit door met je bedrijf én hebt alle vrijheid

In deze strategiesessie bespreek ik onder andere met je:

Met welke strategie je in jouw situatie je winst en vrije tijd dit jaar verdubbelt

Welke kansen ik voor je zie om bedragen van €10k, €25k of meer te vragen voor jouw expertise

Wat er in jouw situatie nog voor nodig is om in een continue stroom high-end klanten te krijgen

Plan je sessie in

Je kunt hieronder een datum en tijdstip inplannen waarop we elkaar spreken. Ik reserveer dan 60 minuten de tijd voor je. Blokkeer jij deze tijd ook in je agenda? In veel gevallen hebben we minder tijd nodig.

Over mij

In de afgelopen jaren hielp ik tientallen ondernemers om meer te verdienen in minder tijd met een high-end positionering.   

Ik heb een achtergrond in de modewereld, waarin ik steeds weer zag hoe je met presentatie en branding een product high-end kunt positioneren. Kleding en cosmetica zijn misschien wel het beste voorbeeld van producten waarbij positionering allebepalend is voor de prijs die je kunt vragen. 

Als ervaren blogger koos ik ervoor me verder te specialiseren in copywriting en personal branding. I walk the talk: mijn bedrijven heb ik volledig opgebouwd door mezelf met sterke taal én beeld online zichtbaar te maken.

Waarbij ik er met mijn huidige bedrijf voor koos niet low-end (dus onderaan de markt, met een laaggeprijsd aanbod), maar juist high-end te beginnen. Dit gaf me een enorme vliegende start, want mijn omzet ging direct x3 terwijl ik minder hard werkte.

Deze strategiesessie is met name geschikt voor jou als je:

Al een goede omzet draait, van bijvoorbeeld €100.000,- of meer

Je dienst al verkoopt in de vorm van programma’s of trajecten

Al wat expertstatus hebt opgebouwd en/of al zichtbaar bent, online of offline

Klik hieronder op 'Vraag jouw sessie aan' en beantwoord eerst nog even enkele vragen over je bedrijf. Ik kijk ernaar uit om je te spreken!

PLAN JOUW SESSIE IN