Verkoop je aanbod voor €10.000,- of meer en verdien consistent een topinkomen!

Ben je een coach of consultant en wil je jouw best geprijsde aanbod doorlopend op een simpele manier verkopen? Dan is deze masterclass voor jou!

Ik wil erbij zijn!
Ik wil eerst nog verder lezen

Let op: er zijn nog maar 2 plekken beschikbaar!

Je wilt hogere prijzen vragen, maar merkt dat klanten nu al bezwaren hebben in je verkoopgesprekken.

Én je wilt in gesprek zijn met de juiste mensen, die de ideale klant zijn voor je aanbod en er snel resultaat mee kunnen halen.

Je bent overtuigd van je waarde, maar loopt tegen allerlei vraagstukken aan als je verkoopt.

Bijvoorbeeld hoe...

✅ Je potentiële klanten kwalificeert, zodat je alleen met de mensen in gesprek bent die je zich kunnen veroorloven

✅ Je ervoor zorgt dat de klant overtuigd is van de waarde en snel ‘ja’ kan zeggen, zonder dat je moet pushen.

✅ Je ervoor zorgt dat een klant echt bereid is te investeren wanneer je je aanbod doet (en niet stijl achterover slaat van je prijs)

✅ Je je ideale klant helpt om zijn of haar bezwaren te overwinnen.

Je bent niet de enige: veel coaches en consultants lopen hier tegenaan. Mijn klanten hadden deze vraagstukken ook. Totdat ze leerden hoe ze zo simpel mogelijk kunnen verkopen aan mensen die met liefde in ze investeren. Nu verdienen ze veel meer, omdat ze hoge prijzen vragen en weinig overheadkosten hebben.

Stel je voor dat jíj mij binnenkort dit soort berichten stuurt:

Leer hoe je je aanbod voor hoge bedragen verkoopt in één tot twee gesprekken tijdens mijn high level sales masterclass.

Je leert dit tijdens mijn high level sales masterclass op 12 november: hoe je in jouw verkoopgesprekken snel een ‘ja’ krijgt, ook al vraag je een hoge prijs. Én hoe je de juiste leads krijgt voor je high-end aanbod.

Meld je aan voor deze masterclass en leer:

1.

Simpele strategieën om jouw waarde in de ogen van jouw klant te vergroten

- Hoe je jouw programma twee keer zoveel waard maakt voor je ideale klant, zonder dat deze meer tijd van je vraagt.

- Wat je aanbod onweerstaanbaar maakt voor mensen die echt bereid zijn om te investeren.

2.

Wat er nu voor nodig is om met meer van jouw ideale klanten in gesprek te komen

- Wat er nu nog mist in je marketing om specifiek heel aantrekkelijk te zijn voor mensen die veel willen investeren.

- Hoe je ervoor zorgt dat je niet alleen interactie hebt op social media, maar dat mensen ook met je willen bellen over je aanbod.

- Hoe je je salesfunnel zo inricht dat de juiste mensen al hebberig worden voor je aanbod, nog voordat je met hen in gesprek bent.

3.

Hoe je ervoor zorgt dat je een ‘ja’ krijgt in 1 à 2 gesprekken

- De mindsets die maken dat een klant zich aan jóu gaat bewijzen, in plaats van dat jij je wilt bewijzen aan je klant.

- Wat je klant nodig heeft om te voelen dat je aanbod een no brainer is, zonder dat jij hoeft te overtuigen.

- Hoe je ervoor zorgt dat het verkoopgesprek al van enorme waarde is, maar niet zo dat een klant zegt: ‘Je hebt me enorm goed geholpen, dankjewel!’ en niet met je verder wil werken.

4.

Hoe je om kunt gaan met de bezwaren en dealbreakers die mensen nu hebben

- Wat je kunt doen om te voorkomen dat mensen aan het einde van het gesprek tóch nog met bezwaren komen.

- Wat je precies kunt zeggen als mensen zeggen dat ze het niet kunnen betalen, denken dat het nog niet het juiste moment is of andere bezwaren hebben waardoor hij nog niet overtuigd is.

- Hoe je voorkomt dat je veel tijd verspilt aan offertes, voorstellen of e-mails na het verkoopgesprek.

BONUS (TER WAARDE VAN €997,-)

Je ontvangt mijn script voor een succesvolle high level sales call. Hiermee maak je je de kennis die je tijdens de masterclass leert eigen in de praktijk. Het script heeft zich bewezen bij mezelf en mijn klanten: in één gesprek zei mijn klant ‘ja’ tegen een investering van €15.000,-. Terwijl ze pas een dag eerder van me had gehoord!

Deze luxe masterclass vindt plaats op een inspirerende locatie in Utrecht van 09:30 tot 17:00 uur. Alle praktische details ontvang je een paar weken voor aanvang.

Over mij


Uit ervaring weet ik: dat mensen enthousiast over je zijn, wil nog niet zeggen dat ze een hoog bedrag bij je investeren. Jarenlang was ik (mode)blogger en freelance copywriter, content- en influencermarketeer. Ik had een personal brand opgebouwd, was succesvol in wat ik deed, maar werkte ook erg hard.

Ik wist simpelweg niet goed hoe ik mijn waarde optimaal kon verkopen. Totdat ik besloot te gaan leren wat ervoor nodig is om succesvol te zijn met mijn eigen high-end programma.

Binnen een half jaar verdrievoudigde mijn omzet, terwijl ik nog maar een derde van de uren werkte die ik gewend was te werken.

Wat ik nodig had? De kennis en vaardigheden om te kunnen verkopen op een heel nieuw niveau. Hierin investeerde ik de afgelopen jaren tienduizenden euro’s. Inmiddels heb ik tientallen coaches en consultants geholpen om hun aanbod consistent voor waanzinnige prijzen te verkopen.

Tijdens deze high level sales masterclass leer je het ook. In één dag.

Je gaat naar huis met handvatten die je direct kunt toepassen om ideale klanten binnen te halen die je droomprijzen betalen.De investering voor deze Masterclass is slechts €997,- ex. btw!

Let op: er zijn nog maar 2 plekken beschikbaar!

P.S. De reden waarom jij nu nog niet zo veel verkoopt als je wilt, is omdat er nog één of meerdere puzzelstukjes missen in je aanpak. Dit is je kans om de puzzel op te lossen en zo je omzet te verdubbelen.