Verkoop succesvol je programma's voor
€10.000,- en meer aan high-end klanten

Speciaal voor coaches en consultants die hun programma's graag op een simpele manier willen verkopen bovenaan de markt

Bekijk het aanbod
Lees verder

Je wilt graag hogere prijzen vragen, maar loopt er nu al tegenaan dat klanten bezwaren hebben in verkoopgesprekken. Ook wil je graag betere leads, zodat de mensen die je spreekt helemaal van jouw niveau zijn. Je bent overtuigd van je waarde, maar loopt tegen allerlei vraagstukken aan als je verkoopt:

✅ Hoe kwalificeer ik mijn leads, zodat ik met de juiste mensen in gesprek ben?

✅ Hoe maak ik de conversie af binnen 1-2 gesprekken, zonder dat ik moet pushen?

✅ Hoe zorg ik ervoor dat een klant niet stijl achterover slaat als ik mijn prijs noem?

✅ Hoe kan ik ervoor zorgen dat het bezwaar van mijn klant geen dealbreaker wordt?

Deze vraagstukken hadden mijn klanten ook. Totdat ze leerden hoe ze zo simpel mogelijk kunnen verkopen aan mensen die met liefde in ze investeren. Het maakt dat ze super goed kunnen verdienen, omdat ze hoge marges hebben. Ze vragen hoge prijzen, maar hebben geen groot team of veel overhead nodig.

Dit kan ook jouw realiteit worden. Als je precies weet wat je marketing en verkoopgesprekken nog nodig hebben om een ‘ja’ te krijgen van high-end leads.

Je leert dit tijdens mijn high level sales masterclass op 12 november: hoe je in jouw verkoopgesprekken snel een ‘ja’ krijgt, ook al vraag je een hoge prijs. Én hoe je de juiste leads krijgt voor je high-end aanbod.

Meld je aan voor deze masterclass en leer:

1.

Simpele strategieën om jouw waarde in de ogen van jouw klant te vergroten

- Hoe je jouw programma waardevoller maakt voor je ideale klant (zodat je er een hogere prijs voor kunt vragen), zonder dat deze meer tijd van je vraagt

- Wat er juist wel en juist niet in je high-end programma moet zitten om hem onweerstaanbaar te maken voor high-end klanten

- Hoe je ervoor zorgt dat een volledig online aanbod juíst heel waardevol, en dus een hoge prijs waard, is

2.

Wat er nu voor nodig is om met de beste leads in gesprek te komen, die investeringsbereid zijn

- Wat high-end klanten nu nog missen in jouw marketing, waardoor je nog (onvoldoende) aantrekkingskracht op ze hebt

- Hoe je ervoor zorgt dat de juiste mensen niet zozeer enthousiast reageren op je blogs, video’s, Stories, presentaties, maar echt met je in gesprek willen

- Hoe je effectief de meest simpele high-end salesfunnel creëert

3.

Wat het voor een high-end klant aantrekkelijk maakt om 'ja' te zeggen tegen je aanbod in 1 à 2 verkoopgesprekken

- Welke stappen in het verkoopgesprek 90% van je succes bepalen

- De mindsets die maken dat een klant zich aan jóu bewijst, in plaats van dat jij je wilt bewijzen aan je klant

- Wat je klant nodig heeft om te voelen dat je aanbod een no brainer is, zonder dat jij hoeft te overtuigen

- Hoe je ervoor zorgt dat het verkoopgesprek al heel waardevol is voor een klant, maar niet zo dat een klant al helemaal verzadigd is en het gevoel heeft jou nu niet meer nodig te hebben

4.

Hoe je om kunt gaan met de bezwaren en dealbreakers die mensen nu hebben

- Hoe je al tijdens het gesprek kunt voorkomen dat klanten aan het einde van het gesprek bezwaren hebben

- Wat je precies kunt zeggen als een klant zegt: ‘Ik wil geen (jaar)programma’ of ‘Ik heb er nu geen tijd voor’ of ‘Ik moet er nog over nadenken’ of ‘Ik moet het nog bespreken met…’.

- Hoe je voorkomt dat je aan het lijntje gehouden wordt met zinnen als ‘zet maar wat op de mail’

Deze geheel verzorgde masterclass vindt plaats op een inspirerende locatie van 09:30 tot 17:00. Alle praktische details ontvang je een paar weken voor aanvang.

Over mij


Uit ervaring weet ik: dat mensen enthousiast over je zijn, wil nog niet zeggen dat ze een hoog bedrag bij je investeren. Jarenlang was ik (mode)blogger en freelance copywriter, content- en influencermarketeer. Ik had een personal brand opgebouwd, was succesvol in wat ik deed, maar werkte ook erg hard. Ik wist simpelweg niet goed hoe ik mijn waarde optimaal kon verkopen.

Totdat ik besloot te gaan leren wat ervoor nodig is om succesvol te zijn met mijn eigen high-end programma. Binnen een half jaar verdrievoudigde mijn omzet, terwijl ik nog maar een derde van de uren werkte die ik gewend was te werken.

Wat ik nodig had? De kennis en vaardigheden om te kunnen verkopen op een heel nieuw niveau. Hierin investeerde ik de afgelopen jaren tienduizenden euro’s. Inmiddels heb ik er tientallen coaches en consultants mee geholpen.

Dit doe ik doorgaans in mijn jaartraject. Met dit aanbod maak ik een uitzondering: in één dag leer je vaardigheden die je direct klanten op kunnen leveren die je €10.000,- of meer betalen, zonder gezeur of gedoe.Tijdelijk geldt een speciaal early bird-aanbod: je investering is nu nog €697,- ex. btw.
Binnenkort gaat de prijs omhoog!

Ook wil ik je graag een fantastische bonus geven:

BONUS

Mijn script voor een succesvolle high level sales call. Dit script is goud (lees: letterlijk tonnen) waard. Hiermee haalde ik binnen één gesprek een klant binnen van €15.000,- die pas een dag eerder van me had gehoord. Ook mijn klanten verkopen dankzij dit script hun programma’s van prijzen als €20.000,- succesvol binnen 1 à 2 telefoongesprekken. (t.w.v. €997,-)

P.S. Als jijzelf de beste vaardigheden in huis hebt, krijg je de beste klanten. Juist nu. High-end kanten willen namelijk investeren: ze weten dat er geen betere tijd is om te zaaien dan tijdens (economische) winter. De enige reden waarom jij nu nog niet (zo vaak) aan ze verkoopt, is omdat er nog één of meerdere puzzelstukjes missen in je marketing of verkoopgesprekken. Dit is je kans om de puzzel op te lossen.