Nieuws

Wat doe je als klanten je aan het lijntje houden? – Gran Canaria vlog!

By 12 maart 2018maart 14th, 2020Geen reacties
vlog, gran canaria, aan het lijntje houden, groeigesprek, businesscoach, businesscoach zzp'er, high-end klanten, marketing voor zzp'ers, hoge prijzen vragen, bloggen, yoga, yoga with adrienne, suzanne van schaik, ondernemersvaardigheden

Wat doe je als klanten je aan het lijntje houden? – Gran Canaria vlog!

Een paar weken geleden was ik op Gran Canaria om vakantie te vieren én te werken. Ik werk namelijk zoveel mogelijk locatieonafhankelijk, wat super veel vrijheid geeft. In deze vlog neem ik je mee tijdens mijn week en beantwoord ik vragen als: ‘Wat doe je als klanten je aan het lijntje houden?’.

Heb jij de ambitie om dit jaar je omzet te verdubbelen, wil je leren hoe je slimmer kunt werken dan op uurbasis en/of hoe ook jij hoge prijzen kunt vragen voor je dienst? Vraag een gratis groeigesprek met me aan.

Gratis Online Masterclass

Hoe je high-end klanten krijgt via social media zónder te adverteren